Instructiuni de folosire Prostamin Forte

în Moldova puteți cumpăra acum un remediu pentru prostatita Prostamin Forte. Medicamentul are o compoziție concentrată cu un conținut ridicat de substanțe active. Prin urmare, capsulele trebuie folosite strict conform instrucțiunilor pentru a evita consecințele neplăcute.

Cum se utilizează Prostamin Forte: instrucțiuni

Prostamin Forte trebuie luat cu suficientă apă

Produsul trebuie luat o dată pe zi, cu 30 de minute înainte de mese. Doza zilnică nu trebuie să depășească 1 capsulă. Trebuie să beți produsul cu apă caldă necarbogazoasă, cel puțin 200 ml (1 pahar). Prostamin Forte are un efect acumulativ pronunțat, adică substanțele active tind să se acumuleze în organism. Prin urmare, cursul complet al tratamentului ar trebui să fie de 30 de zile. Nu puteți face pauze în luare, pentru a nu slăbi efectul terapeutic al medicamentului.

Indicatii de utilizare

Capsulele Prostamin Forte sunt indicate pentru utilizare în următoarele cazuri:

  • senzații dureroase, senzație de strângere în zona pelviană;
  • durere la urinare;
  • disfuncție erectilă;
  • scăderea apetitului sexual;

Dacă cel puțin două simptome sunt aceleași, ar trebui să începeți să luați Prostamin Forte. Nu numai că va atenua starea pacientului chiar în primele zile de la internare, dar va ameliora și inflamația, va preveni mărirea glandei prostatei, va restabili libidoul și va deveni o bună prevenire a adenomului de prostată.

Contraindicații pentru administrarea Prostamin Forte

În ciuda compoziției sigure a capsulelor Prostamin Forte, există o serie de contraindicații pentru care medicamentul este interzis:

  1. vârsta de până la 18 ani (pubertatea trebuie să treacă);
  2. intoleranță individuală la componentele compoziției;
  3. în prezenţa cancerului.